Centrul de Estetica si Tratament prin Hirudoterapie

Centrul de Estetica si Tratament prin Hirudoterapie ofera terapie naturala folosind lipitori medicinale, una dintre cele mai vechi metode de vindecare documentate in istoria medicinei.

Lipitorile medicinale sunt folosite in medicina alternativa si complementara pentru vindecarea naturala a cauzei.

Non – invaziva, fara efecte secundare si fara nicio durere

In ultimii ani, un numar tot mai mare de oameni sunt in cautarea unor tratamente alternative pentru a-si rezolva problemele de sanatate. Acestia fie sunt nemultumiti de efectele secundare ale medicamentelor sau de tratamentele folosite anterior, fie nu au gasit un tratament adecvat pentru ei in medicina conventionala.

SANATATE prin tratamente naturiste Ageless alternative este urmatorul pas inainte firesc in destinul nostru.

Lipitorile medicinale reprezinta una dintre modalitatile cele mai bune din lume pentru purificarea, detoxifierea si intinerirea sangelui.

In hirudoterapia moderna nu folosim lipitori salbatice. In schimb, vom folosi lipitori crescute la bio-ferme/bio-laboratoare din Europa, intr-un mediu controlat, steril. Distribuitorul nostru si furnizor este o companie furnizoare, producator autorizat ce detine autorizatia juridica de producator si adresa valida de GMP (Good Manufacturing Practice). Lipitorile folosite in centrul nostru – lipitorile Hirudo medicinalis/Hirudo Verbena sunt utilizate o singura data, o cerinta obligatorie prin Legea Hirudoterapiei. Acest fapt exclude complet posibilitatea de infectare a unui pacient.

Clinica noastra ofera o atmosfera relaxanta si primitoare unde terapia cu lipitori este destinata tratamentului multor boli, pentru a imbunatati conditiile de sanatate, a calma durerea si a contribui la bunastarea generala a organismului, la reducerea toxinelor si mentinerea unui corp puternic si sanatos.

Consultatia initiala este foarte importanta pentru a se stabili cat de grava este problema medicala si daca tratamentul este potrivit. Pacientul va fi informat cu privire la terapie, cate sedinte de tratament are nevoie si care sunt costurile.

Clinica functioneaza intre orele 8:00 – 18:00, de luni pana vineri, iar sambata intre orele 8:00 – 12:00. Cu toate acestea, tratamentele pot fi aranjate si in afara orelor de activitate, in functie de cerintele pacientului. Indiferent ca avem pacienti din oras, din judet sau din tara, incercam sa programam tratamentul in functie de zilele libere ale bolnavului. In acest sens, va rugam sa nu ezitati sa discutati cu managerul clinicii noastre despre programul dumneavoastra.

Cu aprobarea prealabila, pacientilor li se poate asigura cazare. Mesele principale pot fi asigurate, de asemenea, in functie de disponibilitatea si dietele speciale ale fiecarui pacient in parte.

Daca suferiti de probleme de sanatate si sunteti in cautarea unei solutii alternative sau daca aveti alte intrebari, suntem la dispozitia dumneavoastra. Va rugam sa completati formularul din sectiunea “Rezervare”.

CERTIFICARI