Rezervari pentru terapie alternativa cu lipitori medicinale

Rezervarea este obligatorie. Tinand cont de faptul ca serviciile alternative de terapie cu lipitori medicinale sunt foarte cautate, sedintele se pot desfasura doar cu rezervare in prealabil.

Rezervari

Rezervarile sunt obligatorii si trebuie sa se faca la timp, in conformitate cu politica actuala, pe care o cititi acum. Va rugam sa completati formularul de rezervare online alaturat. Informatiile din campurile marcate cu * sunt absolut necesare.

Anulari

Anularile pentru sedintele de tratament cu lipitori medicinale trebuie facute cu cel putin patru zile inainte de sedinta rezervata, intre orele 8:00 – 18:00, sunand la numarul de telefon (+4) 0749 078 466.

Centrul nostru ofera informatii si sprijin in terapia cu lipitori medicinale, aratandu-le pacientilor cat de important este sa iti mentii un corp sanatos. Atentie! Inainte de inceperea unei sedinte cu lipitori medicinale sau a oricarui alt tip de tratament alternativ, trebuie sa va adresati medicului dumneavoastra. Pacientii nostri sunt in totalitate responsabili pentru orice rezultat care ar putea sa apara dupa aplicarea lipitorilor medicinale, in cadrul unei sedinte.

Numele dumneavoastra (necesar):

Adresa de e-mail (necesar):

Numarul de telefon:

Organizatia:

Adresa:

Orasul:

Mesajul dumneavoastra:

Nu raspundem e-mailurilor al caror adresanti se identifica prin porecle, abrevieri si formulari neserioase.

Va rugam sa bifati casuta de mai jos si sa apasati butonul "Trimite mesajul":